miércoles, 25 de mayo de 2016

VIDEOCLIP ANIMAT: TELA AMB TELA (VERCEL)


Hola, ja esta publicat el videoclip d'animació stop motion fet per Cecilia Frachia i per mi.
La cançó es diu "Tela amb tela" dins del recopilatori "Estacions son cançons" i es de Verdcel.




Vos explique un poc el procés:

La cançó parla de les merdes que ens llencen a sobre, de les injustícies, de la falta d’humanitat, de la corrupció, etc  i de com lluitar contra elles utilitzant elements que en principi semblen oposats, ja que en ells es pot trobar la solució (oli més sosa: sabó). Voliem crear un personatge d’aparença innocent però amb la força suficient com per a lluitar fent servir aquest tret, aquesta “arma”.

Ens hagués agradat que el personatge fos de plastilina perquè és la nostra especialitat, però ho veiem molt complicat perquè la cançó és llarga (5 minuts en stop motion és moltíssim) i teníem el temps per fer-ho un poc limitat. Així que vam treure el material que teníem les dues i el vam aprofitar: teles, plastilina, objectes, i sobretot cartolines amb les que vam practicar la tècnica coneguda com “cut out”.
Vam passar moments de desesperació però van ser més els bons moments, vam gaudir animant i posant remei a alguns problemes que anaven eixint. Ens hagués agradat tenir més temps per incloure més animacions i per millorar un poc més en el tema de la postproducció, però en general hem quedat satisfetes amb la nostra feina. 

Algunes fotos "making off":












Espere que vos agrade, el comenteu i el compartiu !!.
Gràcies,
Anna


No hay comentarios:

Publicar un comentario